Είστε εδώ

Εκλεράκια από τον παράδεισο!

εκλεράκια

Χωρίς αμφιβολία και χωρίς πλάκα, είναι απλά τα καλύτερα εκλεράκια που θα δοκιμάσεις ποτέ στη ζωή σου. Θυμάσαι τα κλασσικά εκλεράκια του φούρνου, αυτά τα σκληρά, με την όχι και τόσο γευστική σοκολάτα από πάνω και τη λίγη γέμιση που σου αφήνει μια αίσθηση ότι κάτι σου λείπει; Ναι, είναι τα ίδια εκλεράκια που αν τα αφήσεις στο ψυγείο μια μέρα την επόμενη δεν τρώγονται.

Τα θυμήθηκες; Ωραία. Ξέχνα τα και ετοιμάσου για τα καλύτερα εκλεράκια που έχουμε δοκιμάσει σε τρεις ηπείρους. Δοκιμάσαμε στην Ελλάδα, δοκιμάσαμε στην Τουρκία, δοκιμάσαμε ακόμα και στην απέναντι μεριά του Ατλαντικού. Η αληθεια είναι ότι δε βρήκαμε καλύτερα. 

Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται ότι δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο. Μάρτυρας η δύο άκρες του γλυκού που είναι γεμάτες τρούφα σοκολάτας. Μάρτυρας νούμερο δύο, η γέμιση που ξεχειλίζει. Μάρτυρας νούμερο τρία; Η ίδια η εμφάνισή τους με τη γευστικότατη σοκολάτα γάλακτος από πάνω. Και είναι και απίστευτα αφράτα.

Ετοιμάσου για την πρώτη δαγκωνιά. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να προσέξεις μην τα κάνεις μαντάρα καθώς η γέμιση είναι υπεραρκετή και πολλές φορές μπορεί και να στάξει κάτω. Πρόσεχε να μη χαραμίσεις καθόλου από αυτό το υπέροχο γλυκό. Η κρύα αίσθηση της σοκολάτας γάλακτος, της μους και της τρούφας στο στόμα συγκρίνεται μόνο με τις υπέρτατες απολαύσεις του καθενός. Μπορεί αυτή να είναι μια υποκειμενική κριτική αλλά πιστέψτε μας, όσοι έχουν δοκιμάσει έμειναν παραπάνω από ικανοποιημένοι. Εμείς πάντως, πολλές φορές, τα τρώμε με μια μπουκιά. Και δεν έχουν μικρό μέγεθος.

Θα τα βρεις στο ζαχαροπλαστείο «Παράδεισος» στην Κυψέλη, στη γωνία των οδών Σικίνου και Λέλας Καραγιάννη. Όχι, δεν πήραμε λεφτά για να γράψουμε αυτό το άρθρο. Αντιθέτως, εμείς τους τα δίνουμε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα!

tweet this: 
Total votes: 359

Προσθήκη νέου σχολίου

5 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.