Ζεστό ρόφημα σοκολάτας με ντόνατ.

προετοιμασία: 10 λεπτά
δυσκολία: Εύκολο

Yλικά για 4 κούπες

2 κούπες γάλα
Ένα ολόκληρο ντόνατ καλυμμένο με σοκολάτα
1/2 κούπα κομματάκια σοκολάτας (ό,τι είδος θέλετε)
Ελάχιστο αλάτι

Οδηγίες

Τώρα που ο καιρός αρχίζει και κρυώνει, μία κούπα ζεστή σοκολάτα σε συνδυασμό με ντόνατ σοκολάτας είναι απαραίτητη. Και όχι, δε μιλάμε για σοκολάτα παρέα με ένα ντόνατ στο πιάτο. Μιλάμε για ζεστό ρόφημα ντόνατ. Με ολόκληρο ντόνατ περασμένο σε μπλέντερ. Εξάλλου, από την άλλη πλευρά του ατλαντικού αρχίζει να γίνεται τάση. Εμείς το δοκιμάσαμε και έχουμε να πούμε τα καλύτερα!

Η διαδικασία είναι απλή και τα αποτελέσματα θεαματικά. Η σοκολάτα γίνεται τόσο πλούσια αλλά παρέα με τη χαρακτηριστική γεύση του ντόνατ. Η ζεστή σοκολάτα γίνεται πηχτή, κάτι που οφείλεται στο αλεύρι που περιέχεται στο ντόνατ. Παρόλα αυτά, προσθέτοντας λίγο φρέσκο γάλα μπορείτε να την κάνετε όσο αραιή θέλετε. Τέλος, αντί για γάλα μπορείτε να προσθέσετε και καφέ. Εξάλλου καφές και ντόντατς είναι απολαυστικός συνδυασμός.

Αναμίξτε το ντόνατ και το γάλα σε ένα μπλέντερ μέχρι το μίγμα να γίνει πηχτό σαν πουρές.

Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα μικρό κατσαρολάκι και, ανακατεύοντας συνεχώς, ζεστάνετε επάνω από μέτρια φωτιά για περίπου 4 με 5 λεπτά. Έπειτα προσθέστε τα κομματάκια σοκολάτας και το αλάτι και ανακατέψτε έως να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει το μίγμα όσο ρευστό το θέλετε. Μην ξεχάσετε να σερβίρετε αμέσως!

Πώς σου φάνηκε;

Βαθμολόγησε το περιεχόμενο!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. 1

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΕΔΩ