Η Bounty με μαύρη σοκολάτα μας αποχαιρετά!

Να κι ένα καλό νέο. Τουλάχιστον για μερικούς. Από ότι φαίνεται η μαύρη “σοκολάτα” bounty θα μας αποχαιρετήσει για τα καλά αφού η Mars αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή και διανομή της, τουλάχιστον στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να συμβεί το ίδιο και στις υπόλοιπες αγορές 😂

H γνώμη μας για τη “σοκολάτα” Bounty είναι γνωστή και αν δεν έχετε ρίξει μια ματιά καλό θα ήταν να ενημερωθείτε για τους λόγους που αυτό το περίεργο κατασκεύασμα δεν είναι σοκολάτα αλλά απλά πιάνει χώρο στα ράφια των καταστημάτων. Χώρος που πολύ εύκολα θα μπορούσε να καλυφθεί με περισσότερα Caprice εδώ που τα λέμε.

Η “σοκολάτα” Bounty με το άσπρο-κόκκινο περιτύλιγμα έχει επικάλυψη μαύρης σοκολάτας αντί για γάλακτος και κατά πολλούς είναι καλύτερη από την κλασική Bounty, όμως η αλήθεια είναι ότι δε θα θέλαμε να μπούμε στον κόπο να επιβεβαιώσουμε αυτές τις πεποιθήσεις.

Πέρυσι το Νοέμβριο η εταιρεία Μars είχε κυκλοφορήσει και κουτιά με μικρές σοκολάτες (τα λεγόμενα Celebrations) που δεν περιείχαν Βounty καθώς ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό καταναλωτών είχε δηλώσει ότι απλά δεν τους αρέσει. Είχαν επίσης περιορίσει και την κυκλοφορία της κόκκινης Βounty, και πλέον έφτασε η ώρα να τη σταματήσουν τελείως.

Εμείς ευχόμαστε και εις ανώτερα, καλή πρόοδο και άντε να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιπες γεύσεις της 😂

Πώς σου φάνηκε;

Βαθμολόγησε το περιεχόμενο!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. 2

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΕΔΩ