ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος

Έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές αλλά προσωπικά σε εμένα δε θα έλειπε και ιδιαίτερα. Το άρωμά της δεν είναι και τόσο εκλεπτυσμένο καθώς θα μπορούσατε να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα αν βάζατε ένα μπουκαλάκι Milko στην κατάψυξη και αυτό στερεοποιούταν.

Στη γεύση είναι ακριβώς το ίδιο. Δυστυχώς το γάλα υπερισχύει της σοκολάτας παρόλο που περιέχει ελάχιστο 28.5% σε κακάο (έτσι λέει, αλλά εγώ δεν το πιστεύω). Δίνει την εντύπωση περισσότερη σοκολάτας για μικρότερες ηλικίες και οι διαφημίσεις που την προωθούν και που εμφανίζουν παιδάκια να τα κυνηγούν  κύματα από γάλα αντιπροσωπεύουν πλήρως την πραγματικότητα. Λιώνει εύκολα, σε λερώνει ακόμα ευκολότερα και βγαίνει ακόμα δυσκολότερα από τα ρούχα.

Συνιστούμε να σκίσετε το περιτύλιγμα και να τη φάτε κρατώντας το, καθώς αν κάνετε το λάθος να την αγγίξετε τα δάχτυλά σας θα κολλάνε για πάντα. Πραγματικά, πιο σοκολάτα γάλακτος, δε γίνεται!

Editor’s rating: 5.5/10 (τιμής ένεκεν για τα παιδικά μας χρόνια και μετά από έντονη διαμάχη με τους συνεργάτες μου για το έξτρα 0.5 – και πολύ της είναι)

Tip: Δοκιμάστε να τη λιώσετε αν σας τελειώσει το Milko.

Πώς σου φάνηκε;

Βαθμολόγησε το περιεχόμενο!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. 3

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΕΔΩ