“Σοκολάτα” bounty

Είναι μια βρώμικη δουλειά…αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει!

Η αλήθεια είναι ότι όσο και να προσπαθούσαμε να το αποφύγουμε έπρεπε να γράψουμε και γι’αυτό. Το περιτύλιγμα της Bounty πάντως μπορώ να πω ότι είναι κατά κάποιον τρόπο παραπλανητικό καθώς υπόσχεται εξωτικά νησιά με φοίνικες και ωραίες παραλίες. Παρόλα αυτά, το περιεχόμενο είναι που (δεν) μετράει.

Tο εσωτερικό της bounty. Aυτά τα κομματάκια καρύδας δε λένε να λιώσουν με τίποτα.

Καλύτερα θα ήταν το περιτύλιγμα να πουλιόταν ξεχωριστά και η “σοκολάτα” με καρύδα να μην έβλεπε ποτέ το φως της ημέρας.  Το θετικό είναι ότι το άρωμά της είναι αρκετά καλό, όπως επίσης και το περιτύλιγμα (νομίζω ότι επαναλαμβανόμαστε). Επίσης θετικό είναι και το γεγονός ότι δεν περιέχει ύποπτα συστατικά (για το περιτύλιγμα είπαμε;). Μετά από 7 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα παίρνουμε το θάρρος για την πρώτη δαγκωνιά. Είχαμε βέβαια μια διαμάχη για το ποιος θα ξεκινήσει πρώτος και τελικά είπαμε να στρίψουμε ένα νόμισμα…η ακριβής φράση του συνεργάτη μου ήταν: “ΦΤΟΥΥΥΥ”.

Μετά από 9 λεπτά ήρθε η ώρα. Η λιγοστή σοκολάτα που έχει η Bounty υπερκαλύπτεται από μία γεύση εξωτικής καρύδας. Ίσως πιο εξωτικής από ότι θα έπρεπε. Το αρνητικό είναι ότι όση ώρα και να μασήσεις ή να κρατήσεις τα κομματάκια καρύδας στο στόμα σου, δυσκολεύονται να λιώσουν. Λιώνει γρήγορα η σοκολάτα, επειδή είναι λίγη και, μένουν τα κομματάκια να σε τυρρανούν και να σε κάνουν να εύχεσαι να είχες ένα Caprice εύκαιρο (ευτυχώς είμαστε προνοητικοί) ή μια οποιαδήποτε αξιοπρεπή σοκολάτα. Το κακό είναι ότι μάλλον πρέπει να είναι το μεγαλύτερο review ever μέχρι την ώρα που το γράφαμε.

Το δεύτερο κακό είναι ότι σε αντίθεση με τη σοκολάτα γάλακτος της ΙΟΝ αυτή και να τη λιώσεις Milko δε θα πάρεις, αλλά και θα σου μείνουν και αυτά τα ενοχλητικά κομματάκια αποξηραμένης καρύδας. Με λίγα λόγια, φάτε κάτι άλλο. Το τρίτο κακό είναι ότι στον έναν από τους τρεις μας αρέσει (επίσης του αρέσει και η γάλακτος που λέγαμε) αλλά ευτυχώς κοιμάται οπότε μπορούμε να είμαστε αμείλικτοι.

Και επειδή της δώσαμε πολύ αξία…

Editor’s rating: 4.0/10

Tip: Μην την κόψετε πριν τη φάτε. Κλείστε τη μύτη και φάτε την με κλειστά μάτια. Το θέαμα του εσωτερικού της είναι χειρότερο και από τη γεύση της.

Tip2: Τη βρήκαμε σε συσκευασίες των δύο και έξι κομματιών αλλά και σε σακουλάκι με πολλά Mini Bounty. Δε χρειάζεται να πούμε ποιο να αγοράσετε…

Tip3: Σύμφωνα με τα συστατικά που αναγράφονται στο καταπληκτικό περιτύλιγμα της Bounty, περιέχει και γλυκερίνη. Μπορεί σαν κρέμα χεριών να πιάσει περισσότερο..!

Tip4: Και να σας “πέσει κατά λάθος” δεν έγινε και τίποτα.

Πώς σου φάνηκε;

Βαθμολόγησε το περιεχόμενο!

Μέση βαθμολογία 4.8 / 5. 4

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΕΔΩ