“Σοκολάτα” Hershey’s Cookies N’ Creme.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά για κάποιο λόγο είχα στο μυαλό μου το θεϊκό παγωτό με μπισκότο και κρέμα της Haagen Dazs και πίστευα ότι αυτή η ανεκδιήγητη “σοκολάτα” θα είχε παρόμοια γεύση. Τελικά έμεινα με την ιδέα και κανά δυο ευρώ πιο φτωχός, αφού σχεδόν ολόκληρο αυτό το κατασκεύασμα κατέληξε στα αζήτητα (μείον μισό τετραγωνάκι που κατάφερα να φάω).

Η συσκευασία την περιγράφει ως White Chocolate Flavoured Candy, ή αλλιώς γλυκό με γεύση λευκής σοκολάτας. Νόμιζα κι εγώ ότι θα έχει βούτυρο κακάο μέσα αλλά τελικά με έπιασαν κότσο. Είναι κατά τα 3/4 ζάχαρη με λίγα κομματάκια μπισκότο (που δεν μπορώ να πω, ήταν τραγανό) κι ένα σωρό χημικά και άλλα διάφορα συστατικά που προφανώς είναι για να δώσουν τη γεύση της λευκής σοκολάτας. Νομίζω πρέπει να απολύσουν το χημικό τους!

Το άρωμά της θυμίζει τα μπισκότα Oreo, και για ένα περίεργο λόγω με γέμισαν με αισιοδοξία. Παρόλο που δεν είμαι φαν των μπισκότων αυτών (εκτός κι αν είναι βάση για τσιζκέικ σοκολάτα) πίστευα ότι υπήρχε ελπίδα!

Δεν υπήρχε ελπίδα.

Είναι λίγο άγευστη, έως πολύ, μπορώ να πω. Υπάρχει μια ελάχιστη γεύση γάλακτος που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν λίγο ενοχλητική, ειδικά αν ήταν η κύρια γεύση μιας λευκής σοκολάτας. Εδώ όμως ήταν αρκετά καλοδεχούμενη καθώς τελικά είναι και η μόνη γεύση που μπορεί να διακρίνει κανείς ανάμεσα στην άγευστη ζάχαρη και το άγευστο μπισκότο.

Το ολόκληρο τετραγωνάκι που έβαλα στο στόμα (ένιωθα γενναίος) τελικά έμεινε μισό. Το άλλο μισό μαζί με την υπόλοιπη “σοκολάτα” αρχικά σχεδόν κατέληξε στον κάδο σκουπιδιών. Τελικά με κατάφεραν και δεν την πέταξα αφού όλο και κάποιος με περισσότερο κουράγιο από μένα θα βρεθεί να την καταναλώσει για να μην πάει χαμένη.

Μ’αυτά και μ’αυτά νομίζω πολύ ασχοληθήκαμε!


Editor’s rating: 1.4/10 (Όταν έχεις βάλει 1.5/10 στη σοκολάτα” Kiss που έχει και συναισθηματική αξία, δε γίνεται εδώ να βάλεις κάτι περισσότερο)

Υ.Γ. Άμα τη δείτε πουθενά μην την πάρετε! Σώστε τα λεφτά σας και πάρτε κανένα πατατάκι με ρίγανη ή κανένα Caprice.

Πώς σου φάνηκε;

Βαθμολόγησε το περιεχόμενο!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. 2

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΕΔΩ