Τα Caprice κυκλοφορούν σε έξι διαφορετικές γεύσεις, τα κλασσικά με πραλίνα φουντουκιού, με καραμέλα, με βανίλια, με φράουλα, με σοκολάτα και πορτοκάλι και, τέλος, με μαύρη σοκολάτα. Κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 400, των 250 και των 115 γραμμαρίων (προτείνουμε τη μεγάλη συσκευασία για μέγιστη απόλαυση) και παρότι δεν έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο, μόλις 3,75 %, η γεύση της πραλίνας φουντουκιού σε συνδυασμό με το κακάο σε συνεπαίρνει. Το δε άρωμα του φουντουκιού είναι έντονο χωρίς να χρειαστεί κάποιος να δοκιμάσει ένα πουράκι για να το καταλάβει. Εξάλλου, η περιεκτικότητα σε φουντουκόπαστα είναι σχεδόν διπλάσια από αυτήν του κακάο.

Από papadopoulou.gr

Είναι τραγανά, με έντονη γεύση, αν και θα προτιμούσαμε να έχουν λίγο παραπάνω γέμιση (ανοίξτε ένα πουράκι και θα καταλάβετε). Πολύ θετικό είναι και το γεγονός ότι δεν περιέχουν αυξητικούς παράγοντες που βρίσκουμε σε άλλα κλασσικά σοκολατένια προϊόντα.

Προσφέρονται για παιχνίδι (δοκιμάστε να φυσήξετε), για να κόψετε το κάπνισμα (για ευνόητους λόγους) και είναι πολύ εύκολο να μεταφερθούν για απόλαυση σε οποιοδήποτε μέρος, καθώς η συσκευασία είναι μεταλλική και σε διάφορα μεγέθη. Επιπλέον, δε λιώνουν και μπορούν να καταναλωθούν χειμώνα καλοκαίρι, επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα! Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε γλυκά ή σε παγωτά για να δώσουν στυλ και γεύση.

Κλείνοντας, θεωρούμε ότι μερικά Caprice μετά το μεσημεριανό φαγητό είναι το καλύτερο επιδόρπιο, ξεπερνώντας σε γεύση και αίσθηση ευφορίας παραδοσιακά γλυκά.

Editor’s rating: 9.9/10 (ναι, είμαστε προκατειλλημένοι και το απολαμβάνουμε!)

Tip: Δοκιμάστε τα παγωμένα από το ψυγείο ή από την κατάψυξη…θα μας θυμηθείτε!

Πώς σου φάνηκε;

Βαθμολόγησε το περιεχόμενο!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. 4

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΕΔΩ